EEN KEUKEN LATEN SPUITEN

Hoe werkt dat precies

Uw keuken voldoet nog aan alle wensen, en toch zou u best iets anders willen? Dan is spuiten een leuk, en voordelig alternatief! U meet zelf uw keuken op, en vult de gegevens in op het offerte formulier.
Zodra de offerte verwerkt is neemt De Keukentovenaar contact met u op. En kunt u uw Wensen kenbaar maken.
Hierna komen we de keuken demonteren,en brengen wij deze naar onze moderne werkplaats, waar de keuken grondig gereinigd, eventueel gerepareerd en vakkundig gespoten wordt met milieuvriendelijke spuittechnieken.
Nadat wij uw keuken weer netjes hebben teruggeplaatst, kunt u gaan genieten van uw vertrouwde keuken, maar met een nieuwe uitstraling !

NEEM NU CONTACT OP

ONS PROCES IN 4 SIMPELE STAPPEN

Stap 1:
wensen in beeld

Uw keuken is beschadigd of u wilt alleen uw keuken laten spuiten. Dat kan in een paar eenvoudige stappen. U meet zelf uw keuken, kiest een kleur en vult het offerte formulier in. Daarna nemen wij contact met u op om uw wensen en voorkeuren door te spreken. Als u hulp nodig hebt bij deze stap neem dan gerust contact met ons op.

Stap 2:
demontage

Zodra uw aanvraag bij ons binnen komt, gaan wij aan de slag met uw offerte. En zodra deze klaar is nemen we contact met u op, zodat we afspraken kunnen maken over het demonteren van de keuken en het transport naar onze modern ingerichte werkplaats in Rijswijk, Zuid-Holland.

Stap 3:
keuken spuiten

Als uw keuken bij ons aankomt, wordt deze grondig gereinigd, en worden beschadigingen hersteld, zodat de keuken er straks als nieuw uit komt te zien. Wanneer de keuken geschuurd is wordt deze  gespoten in de door u gekozen kleur in duurzaam 2K Sikkens verf. (mat,zijdeglans of hoogglans)

Stap 4:
montage

Zodra de keuken gespoten is, wordt deze uitvoerig gecontroleerd, en vervolgens zorgvuldig verpakt. Het montage team van de Keukentovenaar heeft de vaste delen reeds gekleurd en kunnen de keuken nu terug gaan plaatsen. U kunt nu heerlijk gaan genieten van uw vertrouwde keuken maar dan met een gloednieuwe uitstraling!

EEN KLEUR KIEZEN: HOE DOE JE DAT?

U bent uitgekeken op de kleur van uw huidige keuken, en zou graag iets anders willen. Maar wat? Bij het kiezen van kleur gaat het eigenlijk om het kiezen van combinaties. Denk bij het kiezen van de kleur ook aan de kleur van uw vloer, de muur, de raambekleding. U kunt voor wat extra inspiratie ook de bekende woonbladen eens openslaan. En natuurlijk kunt u ons vragen naar de kleurenwaaier, om te zien of de kleur die u wilt ook werkelijk mooi bij de rest van het huis staat.

Al enthousiast?

 

Bent u al enthousiast geworden van
het concept van De Keukentovenaar?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN
Keukenkast Spuiten - Keukenkast Spuiten | Werkwijze
Keukenkast Spuiten - Keukenkast Spuiten | Werkwijze