WIE IS DE KEUKENTOVENAAR?

Al meer dan 5 jaar is de keukentovenaar actief op de markt om klanten te bedienen. Door het grote aanbod van keukens met los latend folie is dit een specialisme geworden. Het team van de keukentovenaar heeft eigen Spuiters,Schilders en Timmermannen in dienst. Mede door het aanbieden van een totaal concept en een snelle doorlooptijd onderscheid de keukentovenaar zich in de markt. Hier door is er een grote klanttevredenheid en klantengroep opgebouwd.  In de loop der jaren heeft de keukentovenaar haar activiteiten uitgebreid met het spuiten van deuren en meubels.

Onze werkwijze is transparant, duidelijk en de lijnen zijn kort. Wij geven 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Dit word mede mogelijk gemaakt door dat er uitsluitend met A merk producten gewerkt wordt. Wij  spuiten met het merk PPG . Alle Ral kleuren zijn mogelijk in zowel Hoogglans als zijde glans. Tevens zijn er ook special effect kleuren mogelijk.

Bent u nieuwsgierig en benieuwd wat er voor uw keuken mogelijk is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen.. 

De combinatie van een goede verf en onze kennis op gebied van spuiten zorgt ervoor dat uw keuken er straks weer strak in de lak bij staat!

NEEM NU CONTACT OP

UITSLUITEND BICCS Kwaliteitsverf voor uw keuken

Keukenkast Spuiten - Over ons
Keukenkast Spuiten - Over ons